A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Практики відновлення власного ресурсу

Дата: 13.03.2024 15:49
Кількість переглядів: 6

Що допоможе відновитися та знову відчути себе спроможними, коли здається, що сил більше немає? Виявляється, допомогти можуть найпростіші речінаприклад, повільно випити філіжанку кави/чаю; ОБІЙНЯТИ ( дитину, чоловіка, дружину, кота і т.п); пригадати 5 речей, яким вдячні у житті; знайти п"ять червоних об"єктів на вулиці т.д.і т.п.

Практики відновлення власного ресурсу за методикою С.Ройз для педагогічного колективу Новожеланівська спеціальна школа 39 Донецької обласної ради сьогодні надала колегам шкільна психологиня Ірина МАКУХ під час чергової щотижневої оперативно наради при директорові школи.

".....Якщо ми почнемо з того, що хоча би 2 хвилини будемо перефокусовувати увагу з зовнішнього простору у внутрішній, звертати увагу на те, які сигнали нам подає наше тіло, привчати себе до уважності до себе і своїх потребми виявимо, що в нашому житті набагато більше ресурсу, радості й усвідомленості, ніж нам здавалося. Завдяки цим простим практикам, які розробила дитяча психологиня С.Ройз, ми повертаємо собі контакт з реальністю. Лише так ми можемо відновити доступ до ресурсності...."

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора