A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній тиждень імунізації (World Immunization Week 2024)

В Україні, за ініціативи ВООЗ, щорічно, починаючи з 2005 року, проводиться Всесвітній тиждень імунізації. Його мета - підвищення рівня інформованості населення про використання вакцин для захисту людей всіх вікових категорій від інфекційних хвороб. У цьому році Всесвітній тиждень імунізації відзначається з 24 по 30 квітня  (World Immunization Week 2024). З метою підвищення обізнаності громадян про важливість імунізації в державі створено

13:44 21.04.2024

Чергове засідання педагогічної ради

Сьогодні, 5 січня під головуванням директора Новожеланівська спеціальна школа 39 Донецької обласної ради, за участю голови Покровської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Оксани КЛІМОВОЇ відбулось чергове засідання педагогічної ради.

20:09 05.01.2024

Відбулись засідання Методичних об'єднань

Напередодні ІІ семестру, в період 02-04.01.2024 за участю директора Новожеланівської спеціальної школи № 39 Донецької обласної ради Раїси КУХТІНОЇ, заступників з навчальної та виховної роботи відбулись засідання методичних об'єднань вчителів предметників, початкових класів, трудового навчання.

19:34 04.01.2024

Проведення занять на базі консультаційного пункту

Співпраця батьків з вчителями - це спільна стратегія щодо організації освітнього процесу у Новожеланівській спеціальній школі №39 Донецької обласної ради в умовах дистанційного навчання. Адміністрацією школи, класними керівниками, вчителями-предметниками проведено кропітку роботу з батьками у вигляді консультацій, рекомендацій про те, що безпосередній супровід навчання зі сторони батьків є вкрай важливим для дітей з особливими освітніми потребами. Батьки - партнери вчителів. І вчителі школи, і батьки учнів зацікавлені в забезпеченні відповідного логопедичного впливу для оволодіння дитиною потрібними знаннями і уміннями.

13:05 07.10.2023

З Днем знань!

Вітаємо з Днем знань, з новим 2023-2024 навчальним роком!

12:16 01.09.2023

Участь в обласному творчому заході

26 квітня 2023 року відділом спеціальної та інклюзивної освіти Донецького облІППО (модератор - завідувачка відділу професійного розвитку фахівців освіти дітей з особливими освітніми потребами Тетяна Лопухіна) організовано і проведено обласну творчу лабораторію "Сучасні тренди в освіті" для керівників закладів спеціальної освіти та закладів загальної середньої освіти. Новожеланівська спеціальна школа №39 Донецької обласної ради долучилась до участі в обласному заході, на якому було презентовано власний досвід роботи педколективу школи з профорієнтаційної підготовки учнів з особливими освітніми потребами до активного самостійного життя. У спеціальному закладі освіти профорієнтаційна робота є пріоритетним напрямом діяльності і основна задача педагогів школи полягає в тому,щоб випускники 10 класів, керуючись знаннями, набутими у школі, знаниями про свої можливості, здібності і особисті якості, обирали професію свідомо та самостійно.

16:28 26.04.2023

Коучинг-студія "Культура без меж. Вектори розвитку в мистецькій освіті"

Продовжуємо брати участь в обласних заходах і ділитись власним досвідом роботи з колегами Донеччини. Так, 19 квітня 2023 року, відділом спеціальної та інклюзивної освіти Донецького облІППО (модератор - завідувачка відділу професійного розвитку фахівців освіти дітей з особливими освітніми потребами Тетяна Лопухіна) проведено коучинг-студію "Культура без меж. Вектори розвитку в мистецькій освіті".

17:02 19.04.2023

Привітання директора школи зі святом Великодня

Дорогі діти, колеги, батьки! З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть мої щирі вітання і побажання Божого благословення. Хай світлоносні Пасхальні свята обдарують усіх вас міцним здоров'ям, принесуть у ваші родини Перемогу і Мир на нашій землі,радість,благополуччя,щастя і добро, поміркованість на життєвому шляху. Бажаю душевної чистоти та гармонії,мирного блакитного неба,спокою. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає кожного з вас на добрі та праведні справи! Нехай Великдень стане для кожного початком нового життя- кращого і добрішого! Зі святом! Христос Воскрес!

10:27 13.04.2023

Онлайн марафон до Дня безпечного інтернету

У Новожеланівській спеціальній школі № 39 Донецької обласної ради з 7 по 11 лютого для учнів 5-10 класів проведено Тиждень безпечного інтернету. В рамках Тижня учні разом із вчителем інформатики Ольгою Фадєєвою брали участь в онлайн марафоні до Дня безпечного інтернету #ДБІ2023inUA; проходили Вебквест « Як козаки безпеку шукали» та онлайн квест для учнів до Дня безпечного інтернету; тестування на платформах «НаУрок» та learningapps; інтерактивні вправи - learningapps; анкетування; онлайн вікторину «Безпечний інтернет»; виконували вправи з інтерактивного робочого зошита до Дня безпеки в Інтернеті в стилі Венздей (ребуси, кросворди, розбір ситуацій); були організовані перегляди та обговорення відеороликів «Безпека дітей в Інтернеті», « Казка про золоті правила безпечного Інтернету», « День безпечного Інтернету», "У тенетах Інтернету разом з Венздей".

21:14 11.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора