A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Що варто знати про правила мінної безпеки?

Нова реальність,в якій ми тепер живемо,вимагає від нас нових знань.Ми,дорослі,постійно повинні дбати про  безпеку- свою та своїх дітей.А сьогодні ще й повинні вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки з ними.

19:11 06.02.2023

Символ Перемоги висаджено у парниках школи

Новожеланівська спеціальна школа 39 Донецької обласної ради долучилась  до благодійного проєкту Flowers4School,спрямованого на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів. У рамках проєкту вчитель школи Лариса Вініченко заповнила заявку на сайті і отримала велику кількість цибулинок різних квітів. Учні та працівники школи виконали головну місію проєкту - висадили цибулинки, які розквітнуть навесні. Більше 500 цибулинок квітів було висаджено у шкільному парнику. Кожна цибулинка висаджувалась з великою  любов' ю до малої батьківщини та непохитною вірою в Перемогу! Переможну весну учні, педагоги та працівники закладу освіти зустрічатимуть у квітковому раю на подвір'ї Новожеланівської спецшколи 39. Щиро вдячні вам, нідерландські друзі! Разом із вами чекатимемо весни, коли подвір' я школи весело засміється яскравими квітами - символом Перемоги України!

18:46 12.01.2023

Освітні пріоритети в умовах змін

23 листопада 2022 року під головуванням завідувачки відділу професійного розвитку фахівців освіти дітей з особливими освітніми потребами, доцента кафедри психології та розвитку особистості Донецького ІППО Тетяни Лопухіної відбулось засідання регіональної онлайн студії " HUMANITY:освітні пріоритети в умовах змін".

15:43 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора