A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Коучинг-студія "Культура без меж. Вектори розвитку в мистецькій освіті"

Дата: 19.04.2023 17:02
Кількість переглядів: 16

Продовжуємо брати участь в обласних заходах і ділитись власним досвідом роботи з колегами Донеччини. Так, 19 квітня 2023 року, відділом спеціальної та інклюзивної освіти Донецького облІППО (модератор - завідувачка відділу професійного розвитку фахівців освіти дітей з особливими освітніми потребами Тетяна Лопухіна) проведено коучинг-студію "Культура без меж. Вектори розвитку в мистецькій освіті".

На обласному заході було презентовано освітні ідеї педагогів школи щодо організації творчого процесу під час навчання як вектора розвитку інклюзивної освіти.

Сьогодні вже не достатньо бути на уроці актором, режисером, психологом, новатором і компетентним фахівцем. Модель сучасного педагога передбачає готовність до застосування нових освітніх ідей, здатність постійно навчатись, бути у постійному пошуку. Ці якості у педагогів Новожеланівської спеціальної школи №39 Донецької обласної ради формуються у щоденній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Діти з особливими освітніми потребами разом з педагогами школи не бояться експерементувати, вчаться бути активними, проявляти творчість та креативність



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора