A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Чергове засідання педагогічної ради

Дата: 05.01.2024 20:09
Кількість переглядів: 11

Сьогодні, 5 січня під головуванням директора Новожеланівська спеціальна школа 39 Донецької обласної ради, за участю голови Покровської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Оксани КЛІМОВОЇ відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Звертаючись до усіх педагогічних працівників, Оксана Олександрівна подякувала за належну організацію роботи у такий складний і напружений час, адже дистанційна форма навчання потребує ще більшого об'єднання спільних зусиль педагогів, учнів та їх батьків заради головної цілі - бути школою рівних можливостей для всіх учнів; відмітила організацію роботи Новожеланівської спеціальної школи на високому рівні; довела всім присутнім інформацію стосовно стану та перспектив фінансування освітньої галузі у 2024 році.

Також в ході змістовного засідання були розглянуті усі питання, передбачені порядком денним:

1. Виклики та рішення в умовах воєнного стану.

2. Особливості соціалізації дітей з особливими освітніми потребами у сучасному українському суспільстві.

3. Про підсумки освітнього процесу, результати моніторингу навчальних досягнень учнів 3-10 класів за І семестр 2023-2024 навчального року.

4. Алгоритм спільних дій педагогів закладу освіти щодо попередження будь-якого виду насилля в родині.

У своїй доповіді Раїса КУХТІНА зазначила, що співпраця вчителів з батьками - це спільна стратегія щодо організації освітнього процесу у Новожеланівській спеціальній школі 39 Донецької обласної ради в умовах дистанційного навчання, оскільки безпосередній супровід навчання зі сторони батьків є вкрай важливим для дітей з особливими освітніми потребами.

Заступники директора з навчальної і виховної роботи детально проаналізували стан соціалізації дітей і підсумків освітнього процесу за І семестр 2023-2024 навчальний рік, представивши покласовий рейтинг і динаміку успішності навчальних досягнень учнів, а також моніторинг розвитку здібностей і талантів учнів через участь у житті класу, школи, громади.

А ми надалі продовжуємо, згуртовуємось, сіємо зерна знань в складних умовах воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора