A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Наші досягнення

Дата: від до Скинути

З вірою у майбутнє

Учениці 8 класу Новожеланівської спеціальної школи #39 Донецької обласної ради   взяли участь у І Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі - конкурсі мистецтв "З вірою у майбутнє" та зайняли призові місця :

20:26 14.01.2024

Ольга Кобилянська: 160 років поза часом

Учні 10 класу Новожеланівської спеціальної школи № 39 Донецької обласної ради спробували свої сили у Всеукраїнському конкурсі “Ольга Кобилянська: 160 років поза часом” на платформі “На урок”.  За результатами 5 учнів отримали Дипломи І ступеня і один  - Сертифікат про участь у конкурсі.

21:03 04.01.2024

Зимові свята в традиціях нашого народу

Зимові канікули припадають на частину традиційних зимових свят українського народу, свят, які мають свої особливості та обряди у святкуванні. Учні нашої школи, щороку вдосконалюють свої знання щодо традицій зимових свят, дізнаються щось нове та цікаве. З першого вересня 2023 року в Україні деякі свята змінили дату свого святкування, але традиції залишились. Саме тому учні 9-го класу Новожеланівська спеціальна школа 39 Донецької обласної ради долучились до Всеукраїнського конкурсу від ТОВ "На Урок" під назвою "Зимові свята в традиціях нашого народу". Під час проходження цього конкурсу діти мали можливість вкотре збагатити свої знання з теми циклу зимових свят, дізнатись щось нове та цікаве та перевірити наскільки добре вони знають традиції нашого народу.

21:01 04.01.2024

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу

Вітаємо учнів нашої школи і їх наставників, що посіли почесні міста у обласному конкурсі - виставці робіт з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Ми усе можемо", яку організовано Департаментом освіти і науки Донецької обласної адміністрації спільно з Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості в наступних номінаціях:

12:49 21.11.2023

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу!

Напередодні свята Великодня учні Новожеланівської спеціальної школи №39 Донецької обласної ради стали переможцями в обласному фестивалі-естафеті "ВІД ПИСАНКИ ДО ПИСАНКИ" і посіли почесні призові місця:

12:46 17.04.2023

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу!

Вітаємо з перемогою учня 5- В класу Новожеланівської спеціальної школи №39 Донецької обласної ради Дмитра Козюру у Всеукраїнському конкурсі мистецтв " Любов- це..." та вчителя- наставника Віолету Шмигу.

09:15 11.03.2023

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу!

Вітаємо Переможців Всеукраїнського конкурсу " Подорож на Південний полюс" учнів 5- Б класу Новожеланівської спеціальної школи №39 Донецької обласної ради Логвиненка Валерія, Маліцького Максима, Буднік Надію і Буднік Віру та вчителя- наставника Тетяну Автушенко.

09:19 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора