A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Наші досягнення

Дата: від до Скинути

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу!

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу дитячо- юнацької творчості - учня 8 класу Новожеланівської спеціальної школи №39 Донецької обласної ради Віктора Непомящого та педагога- наставника Катерину Ігорівну Бойченко. Впевнено крокуємо у рік Перемоги України!

10:38 27.01.2023

Маленькими перемогами наближаємо велику Перемогу!

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» - ученицю 5- В класу Марію Кузіну та педагога-наставника Шмигу Віалету Семенівну. Впевнено крокуємо у новий рік- рік Перемоги!

20:51 16.01.2023

Працюємо на ПЕРЕМОГУ!

Працюємо на ПЕРЕМОГУ! Протягом листопада-грудня поточного року проходив конкурс-марафон "КОЛОСОК для ЗСУ", в якому взяли участь 21 учень Новожеланівської спеціальної школи № 39 Донецької обласної ради. Учасниками конкурсу були учні 2-3 класу-комплекту, 4-А, 5-Б, 5-В, 6, 7, класів. Учні школи пройшли конкурс-марафон в онлайн форматі та були нагороджені діамантовими сертифікатами "МИ ДОПОМОГЛИ ЗСУ" Головна мета конкурсу-марафону - паказати якнайкращий результат у конкурсі і зробити свій внесок на підтримку ЗСУ. Учасники конкурсу донатили кошти на рахунок фонду "ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ". Участь у благодійному конкурсі- марафоні- це ще один крок учнів і педагогів школи до ПЕРЕМОГИ!

18:18 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора