A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новожеланівська спеціальна школа № 39 Донецької обласної ради

Сторінка психолога

Дата: від до Скинути

Онлайн заняття для педагогів

У рамках профілактичної програми для педагогів "30 хвилин позитиву" відбулось онлайн заняття для вчителів Новожеланівської СШ 39.Педагоги школи разом із практичним психологом Іриною Макух обговорювали шляхи пізнання власного  "Я", тих ресурсів, які допомагають у цей морально і емоційно складний час. Учасники занять ділились своїми мріями, прагненнями, баченнями.

18:55 27.01.2023

Проект психологічної підтримки "Поруч"

ПОРУЧ — спільний проект Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер».

14:09 13.01.2023

Довідник безбар’єрності

«Довідник безбар’єрності» – гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт з відкритим кодом, створений у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами. «Довідник безбар’єрності» — ініціатива і флагманський проєкт Олени Зеленської.

13:34 13.01.2023

Міжнародний день волонтера

Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку — один з міжнародних днів ООН, присвячений особам, що займаються волонтерством. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

13:25 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора